G3 inbouwen

G3 inbouwen

In 1995 werd de G3-installatie geïntroduceerd. Sinds die tijd zijn steeds meer mensen op autogas gaan rijden, en niet zonder reden. Want rijden op lpg biedt veel voordelen. Niet alleen is lpg veel beter voor het milieu, ook bespaar je hiermee jaarlijks enorm veel op de brandstofkosten. Lpg hoeft niet alleen voor zakelijke rijders te zijn: ook particulieren ontdekken steeds vaker de voordelen van rijden op autogas. Een G3 inbouwen is dan ook voor iedereen weggelegd. Wist je dat je niet alleen jezelf maar ook het milieu hier een enorm plezier mee doet? Met een G3 installatie vindt er minder uitstoot van CO2 plaats. Lpg-auto’s hebben een lagere milieubelasting dan auto’s die op benzine of diesel rijden. De overheid erkent dit en geeft daarom aan lpg-rijders en korting op de wegenbelasting. Want wie goed is voor het milieu, mag hier ook voor beloond worden.

G3 inbouwen en korting op de wegenbelasting krijgen

Alleen de G3 installaties verdienen een korting op de wegenbelasting, juist omdat ze minder belastend voor het milieu zijn. De oudere installaties voldoen niet aan deze eisen. De G3 installatie staat voor de lpg-installatie die zuinig en efficiënt is, en door de overheid gesubsidieerd wordt. G3 kan hiermee ook voor een 4e of 5e generatie lpg-installatie staan. De korting op de wegenbelasting bedraagt jaarlijks 317 euro. De wegenbelasting ligt voor lpg-auto’s hoger vanwege de zwaarte. Met de korting betaal je daarom gemiddeld 15 tot 20 euro per maand meer dan met een benzine-auto. Dankzij de lage brandstofkosten van lpg rij je dit er iedere maand weer heel snel uit. Daarnaast bespaar je op jaarbasis erg veel op het totaal aan brandstofkosten. Een G3 inbouwen is daarom voor bijna iedereen aantrekkelijk.

G3 inbouwen en omslagpunt berekenen

Wie meer dan 12.000 kilometer per jaar rijdt kan enorm besparen op de brandstofkosten. Veel mensen bereiken dit aantal kilometers per jaar wel. Denk aan woon-werkverkeer, school, boodschappen en uitstapjes. Twijfel je hoeveel je zelf per maand rijdt? Houd dit dan gedurende 1 maand bij. Wie minder dan 12.000 kilometer per jaar rijdt kan nog steeds besparen op de brandstofkosten met de G3 inbouwen. Via de website is de handige rekentool, waarmee het omslagpunt berekent wordt. Zo zie je direct wanneer een G3 inbouwen aantrekkelijk is. Ieder merk auto kan voorzien worden van de moderne en voordelige G3 installatie waaronder Alfa Romeo, Citroen, Daf, Fiat, Ford, Honda, Mercedes, Opel, Renault, Saab, Volkswagen en vele andere merken en typen auto’s. Dit geldt voor zowel personenauto’s als busjes. Wil jij ook een G3 inbouwen of heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met BV Agin, dé specialist op het gebied van lpg-installaties. Al meer dan 55 jaar ervaring en pionier in Nederland.

 

Review

  • LPG G3 in Citroën C5 1.6 THP in Agin Rotterdam
    Bij offerte aanvraag en mijn vragen daarop bleek al snel de deskundigheid van dit bedrijf, zijn konden mij haarfijn uitleggen wat de voor- en nadelen van lpg in een directe injectie is. Inbouw is op een uitstekende wijze gedaan en voor de afgesproken prijs. Auto loopt voortreffelijk, dit bedrijf is een absolute aanrader!