G3-gasinstallatie


G3 staat voor “generatie 3”, oftewel de derde generatie gasinstallatie. Een G3-gasinstallatie maakt gebruik van een boordcomputer, waardoor de hoeveelheid geïnjecteerd gas nauwkeurig wordt berekend. Hierdoor is er bij een G3-gasinstallatie nauwelijks sprake van vermogensverlies, wat bij oudere generaties wel het geval was. Wat de G3-gasinstallatie bovendien aantrekkelijk maakt is dat deze wordt gesubsidieerd; met een G3-gasinstallatie kunt u korting krijgen op de motorrijtuigenbelasting.

LPG of autogas is een aanzienlijk goedkopere brandstof dan benzine of diesel. Doordat de G3-gasinstallatie zuinig omgaat met LPG en u bovendien korting krijgt op de motorrijtuigenbelasting is de inbouw van een G3-gasinstallatie al gauw terugverdiend. Bovendien stoot LPG minder CO2 uit dan benzine of diesel – met een G3-gasinstallatie draagt u dus ook uw steentje bij aan een beter milieu!

Voor het plaatsen van een G3-gasinstallatie kunt u terecht bij een installatiebedrijf dat LPG-systemen inbouwt. Let hierbij op dat u kiest voor een erkende LPG-inbouwer. Als u een G3-gasinstallatie wilt laten plaatsen in uw auto bent u bij BV Agin aan het juiste adres. Niet alleen zij wij de oudste erkende LPG-inbouwer, bovendien hebben wij op dit moment een scherpe actie lopen voor de G3-gasinstallatie. Met onze prijzen bent u zeer voordelig uit. Prijzen van de installaties vind u hier.

Dat we bij BV Agin tegen zulke lage prijzen een G3-gasinstallatie kunnen inbouwen betekent geenszins dat wij beknibbelen op kwaliteit. Integendeel, als oudste en grootste LPG-installateur van Nederland hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan. Bij ons kunt u dan ook terecht voor onderhoud. Wij zorgen ervoor dat u jarenlang met veel plezier kunt blijven rijden in uw auto met G3-gasinstallatie.

Heeft u nog vragen, of wilt u meer weten over de mogelijkheden van een G3-gasinstallatie? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op, of vraag direct een offerte aan!

Meer weten? Bekijk ook onze pagina’s over:

LPG naar G3 ombouwen

Gasinstallatie auto

Review

  • Lpg inbouw in NA
    Top service! Zeer tevreden over de inbouw en afhandeling van de installatie in mijn mini cooper 🙂