G3-gasinstallatie


G3 staat voor “generatie 3”, oftewel de derde generatie gasinstallatie. Een G3-gasinstallatie maakt gebruik van een boordcomputer, waardoor de hoeveelheid geïnjecteerd gas nauwkeurig wordt berekend. Hierdoor is er bij een G3-gasinstallatie nauwelijks sprake van vermogensverlies, wat bij oudere generaties wel het geval was. Wat de G3-gasinstallatie bovendien aantrekkelijk maakt is dat deze wordt gesubsidieerd; met een G3-gasinstallatie kunt u korting krijgen op de motorrijtuigenbelasting.

LPG of autogas is een aanzienlijk goedkopere brandstof dan benzine of diesel. Doordat de G3-gasinstallatie zuinig omgaat met LPG en u bovendien korting krijgt op de motorrijtuigenbelasting is de inbouw van een G3-gasinstallatie al gauw terugverdiend. Bovendien stoot LPG minder CO2 uit dan benzine of diesel – met een G3-gasinstallatie draagt u dus ook uw steentje bij aan een beter milieu!

Voor het plaatsen van een G3-gasinstallatie kunt u terecht bij een installatiebedrijf dat LPG-systemen inbouwt. Let hierbij op dat u kiest voor een erkende LPG-inbouwer. Als u een G3-gasinstallatie wilt laten plaatsen in uw auto bent u bij BV Agin aan het juiste adres. Niet alleen zij wij de oudste erkende LPG-inbouwer, bovendien hebben wij op dit moment een scherpe actie lopen voor de G3-gasinstallatie. Met onze prijzen bent u zeer voordelig uit. Prijzen van de installaties vind u hier.

Dat we bij BV Agin tegen zulke lage prijzen een G3-gasinstallatie kunnen inbouwen betekent geenszins dat wij beknibbelen op kwaliteit. Integendeel, als oudste en grootste LPG-installateur van Nederland hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan. Bij ons kunt u dan ook terecht voor onderhoud. Wij zorgen ervoor dat u jarenlang met veel plezier kunt blijven rijden in uw auto met G3-gasinstallatie.

Heeft u nog vragen, of wilt u meer weten over de mogelijkheden van een G3-gasinstallatie? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op, of vraag direct een offerte aan!

Meer weten? Bekijk ook onze pagina’s over:

LPG naar G3 ombouwen

Gasinstallatie auto

Review

  • G3 inbouw in Maarssen
    Bij Agin 2 Chevy vans G3 in laten bouwen. Zowel voor als na de inbouw van beide systemen is en blijft de service helemaal goed. Zoek je de goedkoopste?Ga dan niet naar hun toe. Zoek je perfecte service,inbouw en advies zowel vooraf als achteraf? Dan kan ik een ieder aanbevelen om met Agin in zee...Lees meer