erkende lpg installateurs


Onze erkende LPG installateurs zijn al 57 jaar de drijvende kracht achter B.V. AGIN. Kennis, expertise en trots maken maken dat onze erkende LPG installateurs tot de top van Nederland behoren. Onze erkende LPG installateurs zijn bevoegd om:

  • alle automerken om te bouwen naar LPG
  • al uw LPG onderhoud te verzorgen
  • al uw LPG reparaties vakkundig uit te voeren
  • APK keuringen te verrichten
  • regulier onderhoud aan uw auto te plegen

De LPG installateurs van B.V. AGIN zijn verantwoordelijk voor duizenden auto’s op autogas door heel Nederland en zijn trots op de vele tevreden klanten die dagelijks, dankzij hun erkende kennis en zorg, veilig van A naar B reizen. Uiteraard zijn onze erkende LPG installateurs klantvriendelijk, servicegericht en assertief.

Reputatie B.V. AGIN

Autobezitters uit heel Nederland rijden om voor onze erkende LPG installateurs, omdat ze weten dat hun auto bij ons in goede handen is. Veel van onze erkende LPG installateurs kennen de auto en zijn eigenaar en weten precies wanneer ze de LPG inbouw hebben uitgevoerd. In de jaren nemen zij verantwoording voor de 2 jaar garantie, het vakkundig onderhoud en dragen ze bij aan de jarenlange ervaring en reputatie van B.V. AGIN in LPG installaties.

Vacature LPG installateur

Ben jij klantvriendelijk, servicegericht en assertief? En heb jij het in huis om één van onze erkende LPG installateurs te worden? B.V. AGIN is altijd op zoek naar enthousiaste, deskundige collega’s die het team willen versterken en samen mee willen werken aan de ijzersterke reputatie van B.V. AGIN als de expert op het gebied van auto’s op autogas. Bekijk onze vacatures of neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten? Bekijk ook onze pagina’s over:

Omslagpunt gas

Auto LPG G3

Review

  • G3 inbouw in Maarssen
    Bij Agin 2 Chevy vans G3 in laten bouwen. Zowel voor als na de inbouw van beide systemen is en blijft de service helemaal goed. Zoek je de goedkoopste?Ga dan niet naar hun toe. Zoek je perfecte service,inbouw en advies zowel vooraf als achteraf? Dan kan ik een ieder aanbevelen om met Agin in zee...Lees meer