Duurzaam reizen per auto


Wil je duurzaam reizen per auto, overweeg dan een LPG installatie. We worden steeds milieubewuster, ook in het verkeer. Reizigers, waaronder automobilisten, onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om duurzaam te reizen. Sommige beroepen vereisen een auto als vervoersmiddel en brengen jaarlijks vele duizenden kilometers door op de weg. Juist voor deze groep weggebruikers, die op zoek zijn naar een manier om duurzaam te reizen per auto, is LPG een interessante optie.

Auto als duurzaam vervoersmiddel?

Kan een auto eveneens een duurzaam vervoersmiddel zijn? BV Agin denkt van wel. Voor wie het geen must is om een eigen auto te hebben, zijn er tal van abonnementen waarbij je een auto deelt. Wie wel gebonden is aan een auto heeft onder andere de mogelijkheid om te kiezen voor een elektrische auto. LPG is een alternatieve, duurzame optie die maar al te vaak wordt overgeslagen.

Voor wie jaarlijks meer dan 12.000 kilometer rijdt biedt LPG al een lucratieve uitkomst. Met LPG stoot je negen procent minder CO2 uit dan benzineauto’s. Wel stoot je stikstof uit, maar deze stoffen zijn vele malen schoner dan de lucht die dieselauto’s produceren. Tot slot bespaar je met deze duurzame LPG auto al snel vijftig procent op je brandstofkosten.

Reis binnenkort zelf duurzaam per auto

BV Agin behoort tot de LPG specialisten van Nederland. Wij bieden u alles van advies op maat tot het inbouwen en onderhouden van uw LPG installatie. Zeker wanneer u nog in de oriënterende fase verkeert, raden wij aan om eerst een afspraak met ons te maken. We laten u dan kennismaken met alle mogelijkheden van LPG en geven u een objectief beeld van alle voor- en nadelen van duurzaam reizen met een LPG auto.

Vindt u dit artikel interessant? Bekijk dan ook onze pagina dat we geschreven hebben over LPG als alternatief voor Diesel

Review

  • Lpg inbouw in NA
    Top service! Zeer tevreden over de inbouw en afhandeling van de installatie in mijn mini cooper 🙂