De beste lpg installatie 

De voordelen van rijden op lpg
Waarom zou je op lpg of autogas gaan rijden? Het heeft vele voordelen ten opzichte van rijden op benzine of diesel. Ten eerste is autogas makkelijk verkrijgbaar. Je hoeft er dus niet voor om te rijden want nagenoeg ieder tankstation heeft direct lpg leverbaar. De kosten, daar is het velen om te doen, en geef ze eens ongelijk. Door het rijden op lpg bespaar je jaarlijks aardig wat in de kosten. De motorrijtuigenbelasting is dan wel hoger, maar met de nieuwste G3-installatie krijg je een jaarlijkse korting op de motorrijtuigenbelasting. Hierdoor verdient de lpg installatie zich snel weer terug.De beste lpg installatie is ook nog eens zuiniger voor het milieu. Er komt minder CO2 vrij. Daarnaast zal de beste lpg installatie ook nog eens minder vermogensverlies hebben, dit in tegenstelling tot de eerste generatie installaties.

Kies voor de beste lpg installatie
Een lpg installatie inbouwen is voor nagenoeg iedere auto mogelijk. B.V. Agis heeft historie geschreven met betrekking tot het inbouwen van lpg installaties: het was het eerste Nederlandse bedrijf dat als erkend lpg-installateur werd aangewezen. Meer dan 57 jaar ervaring maakt dat B.V. Agin altijd de beste lpg installatie beschikbaar heeft.
Is een lpg installatie geschikt voor mij of mijn auto?
Vaak wordt gedacht dat een lpg installatie alleen geschikt is voor zakelijke rijders. Fout, want ook de particulier haalt al voordeel wanneer deze 10.000 kilometer of meer per jaar rijdt. En hier zit je al snel aan. Reken maar eens uit: woon-werkverkeer, kinderen naar school brengen, familiebezoek, uitstapjes en boodschappen doen. Zit jij ook aan meer dan 10.000 kilometer per jaar? Maak dan gebruik van onze rekenmodule en berekent het omslagpunt. Zo weet jij direct of jouw auto voordeel kan halen uit een lpg installatie.
Kwaliteit en kwantiteit
B.V. Agin staat voor kwaliteit en kwantiteit. Met de nieuwste G3 installatie haal jij de beste lpg installatie binnen. Rijden op autogas is voordelig dan rijden op benzine en zelfs dan rijden op diesel. Hoe meer kilometers je rijdt, hoe groter de besparing zal zijn. De CO2-uitstoot bedraagt 10 tot 15 procent minder dan bij rijden op benzine of diesel. Zo draag je ook nog eens bij aan een goed milieu. Bij meer dan 2.000 Nederlandse tankstations is autogas verkrijgbaar. Wij kunnen er kort in zijn: met de beste lpg installatie van B.V. Agin haal je alleen maar voordeel in huis.

Review

  • Lpg inbouw in NA
    Top service! Zeer tevreden over de inbouw en afhandeling van de installatie in mijn mini cooper 🙂