De beste LPG installatie in Tilburg vindt u bij BV Agin

tilburg

Steeds meer mensen stappen over op de brandstof Liquefied Petroleum Gas (LPG) die ook wel autogas wordt genoemd. Maar waarom wordt de mogelijkheid om LPG te gebruiken eigenlijk steeds meer in auto’s geïnstalleerd? Ten eerste is LPG milieuvriendelijker. Diesel en benzine geven simpelweg meer CO2 uitstoot dan LPG en dat maakt het voor veel mensen aantrekkelijk om over te stappen. Voor de portemonnee is het ook beter. De prijs per liter en afgelegde kilometer is met LPG lager en daardoor goedkoper. En dit zijn nog maar twee van de redenen waarom LPG steeds populairder wordt. Woont u in (de buurt van) Tilburg? Dan kan het helaas lastig zijn om een goede LPG auto te vinden. De keuze is beperkt en de auto’s kunnen niet helemaal aan uw wensen voldoen. Om alsnog van LPG gebruik te kunnen maken, kunt u een LPG installatie in Tilburg door BV Agin laten doen. Wij zijn gespecialiseerd in LPG inbouw en helpen u graag verder. U denkt misschien aan het kostenplaatje dat hierbij hoort, maar wees gerust, u verdient het zo weer terug dankzij de goedkopere LPG prijzen. Op lange termijn bent u voordeliger uit en u draagt tegelijkertijd uw steentje bij aan een beter milieu.

Waarom zou u kiezen voor BV Agin?
BV Agin is de grootste LPG specialist van Nederland en heeft al meer dan 57 jaar ervaring in LPG installaties. Dankzij de kennis en expertise die we over de jaren hebben vergaard, kunnen we garant staan voor kwaliteit op topniveau, zonder in prijs omhoog te schieten. In tegendeel zelfs, we zijn een van de voordeligste LPG specialisten in Nederland. We helpen graag zoveel mogelijk mensen aan een zuinigere en milieuvriendelijkere manier van rijden. We bieden alleen LPG inbouw die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en we zijn officieel erkend als LPG installateur. Het maakt niet uit welk merk uw auto heeft of welk merk LPG installatie u wilt hebben, wij geven u de service die erbij past. Waar u ook vandaan komt, we zijn gemakkelijk te bereiken en zitten maar een half uurtje van Tilburg af. Bent u nieuwsgierig naar wat voor besparing LPG u kan opleveren? Neem dan gratis contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Voor LPG installatie in Tilburg moet u bij BV Agin zijn. Ontdek het vandaag nog!

 

Review

  • LPG inbouw in Rotterdam
    In mijn gebruikte Subaru Forester met slecht 24.000 km op de klok hebben de heren bij Agin voortreffelijk een LPG G3 installatie ingebouwd. Onzichtbaar in de kuip van het reservewiel ligt een 64 liter tank met de vulopening keurig in de kunststof bumper weggewerkt. Na enig afstelwerk in de weken erna, loopt de auto goed...Lees meer