LPG-inbouw Citroën

Citroën is een Frans automerk dat in 1919 werd opgericht. De iconische 2CV (“Deux Chevaux”), in Nederland vaak beter bekend als de Eend, is van het merk Citroën. De Citroën heeft dus een illustere geschiedenis. Maar Citroën is ook duidelijk met haar tijd meegegaan. Niet voor niets werd de Citroën C4 Cactus in Spanje en Denemarken verkozen tot Auto van het Jaar 2014. De auto is inderdaad niet alleen in Frankrijk populair, maar wordt ook in Nederland veel op de wegen gezien.

Bij de meeste Citroën benzineauto’s is LPG-inbouw mogelijk. Of het gaat om een nieuwe of occasion Citroën maakt hierbij niet uit. Wilt u LPG laten inbouwen in uw Citroën, dan raden wij aan om dit te laten doen door een betrouwbare specialist. BV Agin heeft als oudste LPG-installateur van het land al meer dan 57 jaar ervaring met LPG-inbouw. BV Agin is zelfs de eerste officieel erkende LPG-installateur van Nederland. Voor de inbouw van een LPG-installatie in uw Citroën bent u dus bij ons aan het juiste adres.

LPG-inbouw door BV Agin

Al onze LPG-installaties voldoen aan de wettelijke eisen en zijn in alle merken auto’s in te bouwen, dus ook in uw Citroën. Wij bouwen alleen LPG-installaties in die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. U kunt zich ervan verzekeren dat u bij ons kwaliteit in huis haalt. De prijzen van onze LPG-installaties zijn inclusief een klepsmeersysteem voor uw Citroën. U komt bij ons dus niet voor onverwachte kosten te staan.

Dat wij bij de inbouw van LPG bij uw Citroën de hoogste kwaliteit leveren betekent niet dat u bij ons meer betaalt dan elders. Omdat wij de grootste LPG-specialist zijn kunnen wij LPG-installaties zelfs tegen de laagste prijs aanbieden. Ook voor uw Citroën zijn wij daarom niet alleen de oudste, maar ook de voordeligste LPG-installateur van Nederland!

LPG-inbouw actie

Vrijblijvend contact opnemen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan of neem telefonisch contact met ons op via 010 – 462 02 61

We helpen u graag verder!

Vraag een offerte aan

Review

  • G3 inbouw in Maarssen
    Bij Agin 2 Chevy vans G3 in laten bouwen. Zowel voor als na de inbouw van beide systemen is en blijft de service helemaal goed. Zoek je de goedkoopste?Ga dan niet naar hun toe. Zoek je perfecte service,inbouw en advies zowel vooraf als achteraf? Dan kan ik een ieder aanbevelen om met Agin in zee...Lees meer