LPG inbouw BMW

 

Het Duitse BMW heeft als merk een bijzonder hoge waardering. Niet alleen zijn BMW-rijders erg tevreden over hun auto – vaak kiezen ze bij een nieuwe auto opnieuw voor BMW – ook mensen die geen BMW rijden hebben vaak een bijzonder positief beeld van de BMW. Dit is een van de redenen dat bedrijven ook vaak voor BMW’s kiezen. De positieve associatie die mensen met het automerk hebben wordt dan ook op het bedrijf overgedragen. Maar of u nu zakelijk of privé in een BMW rijdt, deze auto is een prettig vervoersmiddel. Als u wilt overstappen op LPG kunt u daarom in uw huidige benzine-BMW LPG laten inbouwen. Zo kunt u blijven genieten van uw auto, met de voordelen van LPG!

Het is aan te raden om uw LPG-inbouw te laten uitvoeren bij een betrouwbare specialist. BV Agin heeft als oudste LPG-installateur van het land al meer dan 57 jaar ervaring met LPG-inbouw. BV Agin is zelfs de eerste officieel erkende LPG-installateur van Nederland. Voor de inbouw van een LPG-installatie in uw BMW bent u dus bij ons aan het juiste adres.

Al onze LPG-installaties voldoen aan de wettelijke eisen en zijn in alle merken auto’s in te bouwen, dus ook in uw BMW. Wij bouwen alleen LPG-installaties in die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. U kunt zich ervan verzekeren dat u bij ons kwaliteit in huis haalt. De prijzen van onze LPG-installaties zijn inclusief een klepsmeersysteem voor uw BMW. U komt bij ons dus niet voor onverwachte kosten te staan.

LPG-inbouw BMW Actie

Dat wij bij de inbouw van LPG bij uw BMW de hoogste kwaliteit leveren betekent niet dat u bij ons meer betaalt dan elders. Omdat wij de grootste LPG-specialist zijn kunnen wij LPG-installaties zelfs tegen de laagste prijs aanbieden. Ook voor uw BMW zijn wij daarom niet alleen de oudste, maar ook de voordeligste LPG-installateur van Nederland!

Vrijblijvend contact opnemen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan of neem telefonisch contact met ons op via 010 – 462 02 61

We helpen u graag verder!

Vraag een offerte aan

Review

  • G3 inbouw in Maarssen
    Bij Agin 2 Chevy vans G3 in laten bouwen. Zowel voor als na de inbouw van beide systemen is en blijft de service helemaal goed. Zoek je de goedkoopste?Ga dan niet naar hun toe. Zoek je perfecte service,inbouw en advies zowel vooraf als achteraf? Dan kan ik een ieder aanbevelen om met Agin in zee...Lees meer