Beste LPG-installatie


De beste keuze: LPG, Diesel of Benzine

Als u moet kiezen tussen diesel, benzine of LPG is LPG voor zowel uw portemonnee als het milieu de beste keuze. Bij LPG betaalt u namelijk aanzienlijk minder brandstofkosten en bovendien komt er bij LPG minder CO2 vrij dan bij benzine en diesel. Het is echter soms moeilijk om een LPG-auto te vinden die voldoet aan uw wensen, waardoor een benzine- of dieselauto soms de beste keuze lijkt. Daarom kunt u soms het beste een LPG-installatie laten inbouwen in een nieuwe of occasion benzineauto. Zo heeft u een auto die voldoet aan uw wensen en heeft u ook op brandstofgebied de beste keuze. De kosten die u kwijt bent aan de LPG-installatie verdient u meestal binnen korte tijd terug.

Ervaring

Voor de installatie van LPG kunt u het beste terecht bij een ervaren LPG-specialist. Een specialist weet het beste waar hij op moet letten bij de installatie van LPG. Zo weet u dat uw auto nog jarenlang mee kan gaan. BV Agin is de oudste LPG-installateur van Nederland. Bovendien is het het eerste bedrijf dat in Nederland, destijds door Neelie Kroes, als erkende LPG-installateur werd aangewezen. Wij hebben dan ook meer dan 57 jaar ervaring met de installatie van LPG.

B.V. Agin verzorgt niet alleen de installatie van LPG-systemen, maar doet ook algemeen onderhoud. U kunt dus voor onderhoud of reparatie van uw (LPG-)auto ook bij ons terecht. Hoewel uw motor-onderhoud gelijk blijft, adviseren wij het onderhoud ook bij een LPG-ombouwstation uit te laten voeren.

Kwaliteitswerk en toch voordelig

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel; wij streven ernaar om iedere klant de beste dienstverlening te bieden. Dat wij kwaliteitswerk bieden betekent niet dat u bij ons meer betaalt. Integendeel, omdat wij de grootste LPG-specialist van Nederland zijn kunnen wij door volume-inkoop de beste prijs bieden bij de installatie van LPG. Wij zijn daarom niet alleen de oudste, maar ook de voordeligste LPG-specialist van Nederland!

Op dit moment hebben wij een actie lopen voor het inbouwen van LPG:

Wilt u een offerte aanvragen? Klik dan hier om naar onze actiepagina te gaan.

Meer weten? Bekijk ook onze pagina’s over:

Gasinstallatie inbouwen

Gastank inbouwen

Review

  • LPG inbouw in Rotterdam
    In mijn gebruikte Subaru Forester met slecht 24.000 km op de klok hebben de heren bij Agin voortreffelijk een LPG G3 installatie ingebouwd. Onzichtbaar in de kuip van het reservewiel ligt een 64 liter tank met de vulopening keurig in de kunststof bumper weggewerkt. Na enig afstelwerk in de weken erna, loopt de auto goed...Lees meer