Beste LPG-installatie


De beste keuze: LPG, Diesel of Benzine

Als u moet kiezen tussen diesel, benzine of LPG is LPG voor zowel uw portemonnee als het milieu de beste keuze. Bij LPG betaalt u namelijk aanzienlijk minder brandstofkosten en bovendien komt er bij LPG minder CO2 vrij dan bij benzine en diesel. Het is echter soms moeilijk om een LPG-auto te vinden die voldoet aan uw wensen, waardoor een benzine- of dieselauto soms de beste keuze lijkt. Daarom kunt u soms het beste een LPG-installatie laten inbouwen in een nieuwe of occasion benzineauto. Zo heeft u een auto die voldoet aan uw wensen en heeft u ook op brandstofgebied de beste keuze. De kosten die u kwijt bent aan de LPG-installatie verdient u meestal binnen korte tijd terug.

Ervaring

Voor de installatie van LPG kunt u het beste terecht bij een ervaren LPG-specialist. Een specialist weet het beste waar hij op moet letten bij de installatie van LPG. Zo weet u dat uw auto nog jarenlang mee kan gaan. BV Agin is de oudste LPG-installateur van Nederland. Bovendien is het het eerste bedrijf dat in Nederland, destijds door Neelie Kroes, als erkende LPG-installateur werd aangewezen. Wij hebben dan ook meer dan 57 jaar ervaring met de installatie van LPG.

B.V. Agin verzorgt niet alleen de installatie van LPG-systemen, maar doet ook algemeen onderhoud. U kunt dus voor onderhoud of reparatie van uw (LPG-)auto ook bij ons terecht. Hoewel uw motor-onderhoud gelijk blijft, adviseren wij het onderhoud ook bij een LPG-ombouwstation uit te laten voeren.

Kwaliteitswerk en toch voordelig

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel; wij streven ernaar om iedere klant de beste dienstverlening te bieden. Dat wij kwaliteitswerk bieden betekent niet dat u bij ons meer betaalt. Integendeel, omdat wij de grootste LPG-specialist van Nederland zijn kunnen wij door volume-inkoop de beste prijs bieden bij de installatie van LPG. Wij zijn daarom niet alleen de oudste, maar ook de voordeligste LPG-specialist van Nederland!

Op dit moment hebben wij een actie lopen voor het inbouwen van LPG:

Wilt u een offerte aanvragen? Klik dan hier om naar onze actiepagina te gaan.

Meer weten? Bekijk ook onze pagina’s over:

Gasinstallatie inbouwen

Gastank inbouwen

Review

  • Lpg inbouw in NA
    Top service! Zeer tevreden over de inbouw en afhandeling van de installatie in mijn mini cooper 🙂