Autogas inbouwen


Autogas (LPG) is een voordelige brandstof. Op autogas wordt namelijk veel minder accijns geheven dan op benzine en diesel, waardoor de prijs per liter aanzienlijk lager is. Bovendien stoot autogas minder CO2 uit dan benzine en diesel, waardoor het een milieuvriendelijkere brandstof is. Er is dus reden genoeg om over te stappen op autogas. Helaas zijn gasauto’s wel wat schaarser dan auto’s die op benzine of diesel rijden. Het vinden van een gasauto die voldoet aan uw wensen kan daardoor moeilijk zijn. U kunt dit probleem echter eenvoudig oplossen door een autogas te laten inbouwen in een benzineauto. Op deze manier heeft u veel meer mogelijkheden – bij de meeste nieuwe én occasion benzineauto’s kunt u namelijk autogas laten inbouwen. Het inbouwen van autogas is ook financieel aantrekkelijk; meestal is de installatie binnen korte tijd terugverdiend vanwege de aanzienlijk lagere brandstofkosten.

BV Agin specialist in autogas inbouw

Voor het laten inbouwen van autogas bent u bij BV Agin aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de oudste LPG-installateur van Nederland. Bovendien zijn wij het eerste Nederlandse bedrijf dat als erkende LPG-installateur werd aangewezen. Wij hebben dan ook al meer dan 57 jaar ervaring met het inbouwen van autogas. Naast het laten inbouwen van autogas kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van uw auto. Kwaliteit staat bij ons altijd hoog in het vaandel; wij doen ons best om u de beste dienstverlening te bieden. Dat wij kwaliteitswerk bieden betekent niet dat u bij ons meer betaalt dan ergens anders. Integendeel, omdat wij de grootste LPG-specialist van Nederland zijn kunnen wij autogas-installaties tegen scherpe prijzen inkopen. Hierdoor kunnen wij voor de laagste prijs autogas inbouwen. Zo zijn wij niet alleen de oudste, maar ook de voordeligste van Nederland!

Op dit moment hebben wij een actie lopen voor het inbouwen van autogas:

Meer weten? Bekijk ook onze pagina’s over:

Kosten LPG-inbouw

Autogas inbouw

Review

  • G3 inbouw in Maarssen
    Bij Agin 2 Chevy vans G3 in laten bouwen. Zowel voor als na de inbouw van beide systemen is en blijft de service helemaal goed. Zoek je de goedkoopste?Ga dan niet naar hun toe. Zoek je perfecte service,inbouw en advies zowel vooraf als achteraf? Dan kan ik een ieder aanbevelen om met Agin in zee...Lees meer