Autogas inbouw

LPG, oftewel autogas, heeft als brandstof een aantal voordelen. Zo wordt op autogas een stuk minder accijns geheven dan op benzine en diesel, waardoor de prijs per liter flink lager is. Bovendien stoot lpg minder CO2 uit dan benzine en diesel, waardoor het een milieuvriendelijkere brandstof is. Er is dus reden genoeg om over te stappen op autogas. Helaas zijn gasauto’s schaarser dan auto’s die op benzine of diesel rijden. Het vinden van een gasauto die voldoet aan uw wensen is daardoor niet altijd makkelijk. U kunt dit probleem echter eenvoudig oplossen door middel van autogas-inbouw bij een benzineauto. Zo worden de mogelijkheden meteen een stuk groter. Bij de meeste nieuwe én occasion benzineauto’s is dit namelijk mogelijk. De inbouw van autogas is ook financieel aantrekkelijk; meestal is de inbouw binnen korte tijd terugverdiend vanwege de aanzienlijk lagere brandstofkosten.

BV Agin autogas-inbouw

Voor autogas-inbouw bent u bij BV Agin aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de oudste LPG-installateur van Nederland. Bovendien zijn wij het eerste Nederlandse bedrijf dat als erkende LPG-installateur werd aangewezen. Wij hebben dan ook al meer dan 57 jaar ervaring met de inbouw van autogas. Naast de inbouw zelf kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van uw auto. Hierbij staat kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Wij doen er alles aan om u de beste service te leveren. Onze focus op kwaliteit zorgt bij autogas-inbouw niet voor een hogere prijs. Integendeel, omdat wij op het gebied van LPG de grootste zijn van Nederland, kunnen wij de inbouw van autogas tegen de laagste prijs aanbieden. Wij zijn dus niet alleen de oudste, maar ook de goedkoopste autogas-specialist van Nederland!

Meer weten? Bekijk ook onze pagina’s over:

Autogas inbouwen

Audi LPG

Review

  • G3 inbouw in Maarssen
    Bij Agin 2 Chevy vans G3 in laten bouwen. Zowel voor als na de inbouw van beide systemen is en blijft de service helemaal goed. Zoek je de goedkoopste?Ga dan niet naar hun toe. Zoek je perfecte service,inbouw en advies zowel vooraf als achteraf? Dan kan ik een ieder aanbevelen om met Agin in zee...Lees meer