Autogas inbouw

LPG, oftewel autogas, heeft als brandstof een aantal voordelen. Zo wordt op autogas een stuk minder accijns geheven dan op benzine en diesel, waardoor de prijs per liter flink lager is. Bovendien stoot lpg minder CO2 uit dan benzine en diesel, waardoor het een milieuvriendelijkere brandstof is. Er is dus reden genoeg om over te stappen op autogas. Helaas zijn gasauto’s schaarser dan auto’s die op benzine of diesel rijden. Het vinden van een gasauto die voldoet aan uw wensen is daardoor niet altijd makkelijk. U kunt dit probleem echter eenvoudig oplossen door middel van autogas-inbouw bij een benzineauto. Zo worden de mogelijkheden meteen een stuk groter. Bij de meeste nieuwe én occasion benzineauto’s is dit namelijk mogelijk. De inbouw van autogas is ook financieel aantrekkelijk; meestal is de inbouw binnen korte tijd terugverdiend vanwege de aanzienlijk lagere brandstofkosten.

BV Agin autogas-inbouw

Voor autogas-inbouw bent u bij BV Agin aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de oudste LPG-installateur van Nederland. Bovendien zijn wij het eerste Nederlandse bedrijf dat als erkende LPG-installateur werd aangewezen. Wij hebben dan ook al meer dan 57 jaar ervaring met de inbouw van autogas. Naast de inbouw zelf kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van uw auto. Hierbij staat kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Wij doen er alles aan om u de beste service te leveren. Onze focus op kwaliteit zorgt bij autogas-inbouw niet voor een hogere prijs. Integendeel, omdat wij op het gebied van LPG de grootste zijn van Nederland, kunnen wij de inbouw van autogas tegen de laagste prijs aanbieden. Wij zijn dus niet alleen de oudste, maar ook de goedkoopste autogas-specialist van Nederland!

Meer weten? Bekijk ook onze pagina’s over:

Autogas inbouwen

Audi LPG

Review

  • LPG G3 in Citroën C5 1.6 THP in Agin Rotterdam
    Bij offerte aanvraag en mijn vragen daarop bleek al snel de deskundigheid van dit bedrijf, zijn konden mij haarfijn uitleggen wat de voor- en nadelen van lpg in een directe injectie is. Inbouw is op een uitstekende wijze gedaan en voor de afgesproken prijs. Auto loopt voortreffelijk, dit bedrijf is een absolute aanrader!