Audi

Bereken hier uw besparing       Vraag een offerte aan

De auto’s van Audi staan bekend om hun strakke uiterlijk. Een Audi is niet alleen een prettige auto om in te rijden, maar ook een blikvanger. Of u uw Audi nu privé of zakelijk gebruikt, met deze auto maakt u altijd een goede, representatieve indruk. De Audi biedt bovendien een verscheidenheid aan mogelijkheden. Zo behoort zowel een sportback, een quattro (vierwielaandrijving), een cabrio en een compact model tot de mogelijkheden. De verschillende modellen zijn in benzine- of dieseluitvoering beschikbaar. Bij BV Agin is het mogelijk bij de benzine-uitvoering LPG in te bouwen. Zo rijdt u in een Audi die helemaal aan uw wensen voldoet.

BV Agin dé LPG-specialist

Het is aan te raden om uw LPG-inbouw te laten uitvoeren bij een betrouwbare specialist. BV Agin heeft als oudste LPG-installateur van het land al meer dan 57 jaar ervaring met LPG-inbouw. BV Agin is zelfs de eerste officieel erkende LPG-installateur van Nederland. Voor de inbouw van een LPG-installatie in uw Audi bent u dus bij ons aan het juiste adres.

Al onze LPG-installaties voldoen aan de wettelijke eisen en zijn in alle merken auto’s in te bouwen, dus ook in uw Audi. Wij bouwen alleen LPG-installaties in die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. U kunt zich ervan verzekeren dat u bij ons kwaliteit in huis haalt. De prijzen van onze LPG-installaties zijn inclusief een klepsmeersysteem voor uw Audi. U komt bij ons dus niet voor onverwachte kosten te staan.

LPG-inbouw tegen de laagste prijs

Dat wij bij de inbouw van LPG bij uw Audi de hoogste kwaliteit leveren betekent niet dat u bij ons meer betaalt dan elders. Omdat wij de grootste LPG-specialist zijn kunnen wij LPG-installaties zelfs tegen de laagste prijs aanbieden. Ook voor uw Audi zijn wij daarom niet alleen de oudste, maar ook de voordeligste LPG-installateur van Nederland!

LPG Audi

Review

  • OMVL installatie in Nissan Bluebird 1.6LX (1989)
    Na het aanvragen van een offerte kreeg ik binnen een uurtje een antwoord met daarin het type in te bouwen installatie (omvl) en een prijsopgave. Auto maandag gebracht en vrijdag opgehaald. Op woensdag was alles al ingebouwd behalve het mengstuk. Deze was nergens op voorraad en de eventuele levertijd zou 14 dagen bedragen. Vrijdagavond heeft...Lees meer